Friidrott.info veteranstatistik





Välkommen till Friidrott.info´s veteranstatistik!

20 April, 2015

Inlagt av Roger Karlsson

Friidrott.info veteransida innehåller veteranresultat genom åren. Resultatinsamlingen hanteras ideellt och Friidrott.info sköts på frivillig basis av Roger och Thomas Karlsson.

Statistiken på denna sida är tänkt att visa hur Sveriges veteraner tävlar och hur många som gör det. Resultaten är från och med 2013 och framåt, både inomhus och utomhus. Uppdatering sker kontinuerligt när nya resultatlistor kommer till oss. Då fel och andra konstigheter lätt kommer in i resultatlistor och i vår inmatning uppskattar vi återkoppling om något är fel eller saknas.

Statistiken

Statistiken på denna sida är hanteras av Mikael Magnusson och Johan Löfstedt. Roger Karlsson sköter uppdatering och programmering tillsammans med Thomas Karlsson. Resultatinsamling sköts av Mikael Magnusson och Johan Löfstedt.

Resultaten är sammanställda från resultatlistor som har laddats ner från Internet där arrangörer har lagt ut dom samt från en hel del personer som har skickat in resultat till oss.

Statistikansvarig

Frågor och synpunkter kan skickas till mikael.magnusson(a)ifktumba.se

All övrig information om Svensk Veteranfriidrott hittar ni på veteran.friidrott.se där man även hittar Nordiska rekord, Europarekord och Världsrekord både inomhus och utomhus.

Information om Friidrott.info hittar ni på www.friidrott.info och mailadress info(a)friidrott.info

Roger Karlsson - Friidrott.info